logo JSK Internet Solutions  

JSK Internet Solutions

                  "Webdevelopers met verstand van maatwerk"

Banner Google Analytics
 
Google Analytics
Met Google Analytics kunt u inzicht krijgen in het gedrag van uw bezoekers op uw website en worden o.a. de volgende vragen beantwoord:

Wat is de herkomst van mijn bezoekers?
Hoe lang blijft men op een bepaalde pagina?
Via welke zoekterm is de bezoeker op mijn website gekomen?
Via welke kanalen is de bezoeker op mijn website gekomen?
Op welke pagina verlaat men uw website?

Google Analytics wat voor u?
Google Analytics is een service die wordt uitgevoerd op dezelfde servers als Google. Google Analytics biedt een consistente service, of u nu een grote bedrijfssite met veel verkeer of een kleine site heeft. Google Analytics bevat informatie voor de gehele onderneming van Management tot Marketeers en Webmasters. Met Google Analytics heeft u de Return On Investment van alle marketing activiteiten in één rapport en kunt u op basis van deze data de website analyseren.

Waarom Google Analytics?
Google Analytics is snel in te zetten en zeer eenvoudig in gebruik, ook voor beginnende ondernemers. Toch biedt Analytics alle mogelijkheden die ervaren professionals op het gebied van webanalyses verwachten. Door de usabilty zijn uitgebreide trainingen overbodig. Door Google Analytics te koppelen aan uw bestaande Google Adwords account heeft u alle Adwords data direct beschikbaar in Analytics.

Meer weten?
Bent u benieuwd wat JSK Internet Solutions voor u kan doen? Dat lichten we graag toe in een persoonlijk gesprek. Een afspraak hiervoor is zo gemaakt: bel 0341-843495 of mail naar sales@jsk-webdesign.nl.


Copyright © 2000-2010, JSK Internet Solutions. Alle rechten voorbehouden.