logo JSK Internet Solutions  

JSK Internet Solutions

                  "Webdevelopers met verstand van maatwerk"

Banner SEO
 
Webdevelopment
JSK Internet Solutions bouwt en onderhoudt uw inter- en intranetsite tegen een zeer scherpe prijs. Wij houden van kwalitief hoogwaardige en strak uitziende internetsites met nadruk op de content. Er wordt altijd een produkt op maat ontwikkeld. Vanuit het oogpunt van de klant wordt gekeken waaraan het produkt moet voldoen en hoe het eruit moet gaan zien.

Alles is mogelijk bij JSK Internet Solutions, afhankelijk van uw eigen wensen. Zo zijn wij gespecialiseerd in HTML, CHTML, Coldfusion, ASP, PHP, Java, Javascript, AJAX en Flash, het samenstellen van een technisch ontwerp of het ontwikkelen van internetsites, webapplicaties, interne software en databases. Deze produkten worden ontwikkeld tegen zeer concurrerende tarieven.

Webwinkel
Een webwinkel is de manier om uw produkten en diensten via het internet aan te bieden en te verkopen. Uw klanten kunnen 24 uur per dag en 7 dagen per week terecht in uw winkel om produkten te bestellen en/of informatie of offerte's aan te vragen.

Content Management
Met een Content Management Systeem (CMS) hoeft u geen verstand te hebben van programmeren of van de werking van internet om zelf de informatie op uw intersite bij te werken. Een groot voordeel is dat elke wijziging met één druk op de knop direct op uw internetsite staat. JSK Internet Solutions heeft Content Management Systemen in de talen PHP, ASP en Coldfusion. Klik hier voor mee informatie.

Onderhoud
Belangrijk is om uw internetsite en content interessant, actueel en de up-to-date te houden. Voor het updaten van uw internetsite rekenen wij zeer gunstige tarieven.

Zoekmachine optimalisatie en Zoekmachinemarketing
JSK Hosting Solutions heeft zelf software en manieren ontwikkeld om uw internetsite gevonden te laten worden door diverse zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie
Pay per click management
Web traffic analyse softwareLogo ontwerp
Uw logo is het meest in het oog springende grafische element binnen uw onderneming. Een goed logo kan uw imago en identiteit versterken. JSK Internet Solutions levert u snel een goed logo tegen zeer concurrerend tarief.

Huisstijl
Uw huisstijl is het speerpunt van uw identiteit. Niet alleen ontwerpen we uw huisstijl, we zorgen ook dat deze wordt doorgevoerd in al uw uitingen. Zo ontwikkelt uw organisatie zich tot een sterk merk met naamsbekendheid.

Google Maps
Google Maps is een service van Google die kaarttechnologie combineert met informatie over bedrijfslocaties, contactgegevens en routebeschrijvingen. Inmiddels gebruiken vele webbased services deze applicatie en technologie van Google. Klik hier voor mee informatie.

SMS
JSK Internet Solutions biedt u de mogelijkheid om een betaalsysteem in uw internetsite te implementeren.

SMS toegangssysteem
SMS veiling
SMS kansspel

Micropayments
Gedeeltes van uw internetsite tegen betaling aanbieden? De mogelijkheden zijn legio.

Internet portemonnee (bijvoorbeeld: Wallie)
iDEAL
SMS of 09 nummers
Paypal
CreditcardCopyright © 2000-2010, JSK Internet Solutions. Alle rechten voorbehouden.